DOCfeed

News Item

DOCfeed zoekt nieuwe stagiaires

Ben jij op zoek naar een leuke stage in de filmwereld, en heb je altijd al bij een filmfestival willen werken? Grijp dan nu je kans!
DOCfeed is op zoek naar nieuwe stagiaires vanaf september, voor een periode van 5 à 6 maanden.

Omschrijving Organisatie
Documentaire Festival Eindhoven (DOCfeed) is een vierdaags, internationaal festival. De 5e editie wordt gehouden van 22 t/m 25 februari 2018. Het festival vindt plaats in een industrieel pand in hartje Eindhoven. Het pand wordt tijdens de komende editie wederom volledig in DOCfeed-stijl aangekleed. Tijdens DOCfeed worden 80 documentaires vertoond. Naast documentaires zijn er exposities uit diverse kunstdisciplines, speciale events en kun je verschillende workshops en masterclasses volgen.

Beschrijving stageopdracht
Tijdens je stage ga je samen met het vaste team aan de slag om de 5e editie van het documentaire festival op te zetten. Je ondersteunt DOCfeed in het ontwikkelen en organiseren van het festivalprogramma. En je ondersteunt de productie van het festival: alles wat geregeld moet worden om het festival te realiseren. Je werkt mee aan het bedenken en uitvoeren van marketingacties en je onderhoudt contacten met onze partners. Je wordt betrokken bij alle facetten van de festivalorganisatie en functioneert als een volwaardig deel van het team.
In februari is als kers op de taart de festivalweek en zie je hoe het werk van de maanden ervoor zichtbaar wordt op DOCfeed.

Taken en verantwoordelijkheden
Tijdens een regelmatig terugkerend overleg zullen we de voortgang van je opdracht bespreken. Het leuke van een stage bij DOCfeed is, dat je niet alleen dingen mag bedenken maar ook daadwerkelijk uitvoeren. Heb je bijvoorbeeld een leuk idee voor een randprogramma dan mag je die (samen met ons) opzetten en uitvoeren. De medewerkers van DOCfeed hebben een HBO en/of universitaire opleiding, er is dus voldoende ervaring in huis om je inhoudelijk te kunnen begeleiden.

Wat vragen we van jou?
– Goede communicatieve vaardigheden
– Organisatorisch vermogen
– Extrovert persoon
– Kan zelfstandig werken
– Heeft affiniteit met evenementenorganisatie
– Affiniteit met film / documentaire is een pre
– Ervaring met grafische programma’s is een pre

Vergoeding
Onkosten vergoeding

Geinteresseerd?
Stuur je motivatie en CV naar info@docfeed.nl, t.a.v. Anne Jacobs
tel. 0639042033

23 May

DOCfeed on tour

Subsidie van Provincie Noord-Brabant